Ai ajuns sa iubesti un pervers?

-„Eu cand am o femeie in pat, zic ca ea trebuie sa faca dragoste, altfel nu e femeie”

Unii barbati isi manifesta  dorinta ca pe o nevoie imperioasa , vitala care, in mintea lor, trebuieste fireste sa fie accentuata de celalalt, sub amenintarea  unei consecinte grave…pentru cea care nu raspunde „prezent”. E o fateta mai mult sau mai putin neplacuta a celui mai banal terorism relational conjugal.

Un pervers iti anunta totul dinainte, dar nu te previne. El actioneaza cu discretie. In fond, el fuge de sine insusi. Planeta are mii de barbati dornici de escapada, dar nu toti sunt perversi.Diferenta consta in faptul ca te conduce si pe tine pe cai care nu ti le doresti. Vei ajunge sa faci lucruri  incredibile pe care nu ai crezut ca esti in stare sa le faci.

Vei dezvolta comportamente istero-pozitive de care apoi te vei rusina! Vei alerga sa dai de urma lui, te vei deghiza sa vezi unde e el. Si toate astea ca sa-l scoti din barlog, sa afli adevarul, ca sa fi cu inima impacata.

Nu doar fetele sale sunt schimbatoare la cerere,dar e capabil sa joace zece roluru un acelasi timp: victima neinteleasa la macho pur, trecand prin postura de sot ideal. Creativitatea lui e infinita, iar tu pentru el esti o mina de resurse inepuizabile. Perversul e cu totul pierdut cand e singur. Este cordial si afabil.Nimeni nu si-ar imagina chipul tiranului domestic.

Perversul are un limbaj extrem de „murdar”. Este regele ambivalentei. Ce constituie forta lui  si ii perpetueaza domnia este  faptul ca oscileaza  in permanenta intre manipulatorul extradotat  si copilul lipsit de scapare. El face doua afirmatii contrare in acelasi timp ca sa-si mentina partenera in confuzie.

Nu scapa de altfel prilejul de a-ti atrage atentia la cate face el pentru tine. Face parada de orice gest. Cu perversul, treburile  se prezinta cu dus-intors. Daca face un gest de generozitate, nu trece mult pana sa regrete, sa si-l reproseze si sa-ti infatiseze tie nota de plata.

Trebuie sa sti un lucru: Cu cat ii dai mai mult perversului, cu atat  atat mai mult se razbuna facandu-te sa platesti scump. El nu vrea sa aiba nici o datorie morala. Alaturi de el, ai ales calea lacrimilor.  Lui oricum ii plac cele deprimate, nicidecum cele vesele si implinite.Poate nu esti fundamental masochista, ci doar retraiesti ceea ce s-a petrecut in familia ta, dintr-un soi de loialitate familiala, sau poate ca simti ca ai o misiune de reparatie fata de el, fata de imaginea pe care o are despre sine, fata de  narcisismul lui. Iar pentru toate astea, esti gata sa te sacrifici. Nevoia de a daruii e mai importanta decat aceea de a primii, idealul tau de comunicare este atat de ridicat incat minimalizezi si cererile tale si refuzurile primite.

Perversul isi reduce victima la starea de obiect spre a nu fi atins de suferinta ei, sau pleaca de la principiul ca suferinta ii este inerenta victimei.

Tu cat mai ai degand sa stai in zona ta de confort? Cat mai ai degand sa accepti ceea ce se-ntampla in viata ta? Cat mai dai vina pe PERVERS, in loc sa actionezi diferit?

 

Cu prietenie,

Lorra

Reclame

2 comentarii la “Ai ajuns sa iubesti un pervers?

  1. Perfect adevarat! Acest pervers este foarte abil, foarte manipulativ. Iti dai seama ce face cu tine, mai mult, iti si spune ca el nu are de gand sa intre intr-o relatie pentru mult timp, doar relatii pasagere…si totusi ceva te incita. Masochism am putea spune! Iri trebuie o mare putere pentru a te rupe la faza de constientizare a pericolului sau sa se intample ceva din afara, care sa te intoaca din drum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s