Testimoniale -> ce spun oamenii despre mine

Iata cateva pareri ale unor persoane deosebite:

Andra

” Iti dai seama ca in 8 ani de zile am ajuns sa te cunosc destul de bine, mai ales ca au fost fericite perioade in care am impartit aceeasi banca. Esti sociabila, vorbesti mult si ce-i mai important: dai sfaturi!!! Stii sa asculti, oferi sprijin. Te implici in munca pe care o depui, chiar daca eu te-am cunoscut doar in domeniul invatatului. Lucrul cu copiii e floare la ureche pentru tine, iti iubesti familia, depui eforturi in relatiile personale ca totul sa mearga bine. La acest capitol, te documentezi, citesti foarte mult, iti pui intrebari, incerci sa-ti raspunzi singura. In cateva cuvinte: esti dornica sa cunosti oamenii, sa le afli motivele din spatele reactiilor. Socializare si psihologie. cam la asta se rezuma cand ma gandesc la tine”

Raffa

„Sti sa askulti de aceea pot sa vb orice cu u.Imi dai sfaturi, dar totusi nu-mi spui ce sa fac..ci imi dai diferite variante,lasandu-ma pe mine sa aleg si asta imi konvine, pt ca nu-mi place sa-mi zica altii ce sa fac.Esti vorbareata…intotdeauna gasesti subiecte si nu poate omul sa se pliktiseasca langa tine”

Cosmin

„Increderea in tine, pasiunea cu care faci asta si interesul pe care ti-l dai in a face asta, te face potrivita sa lucrezi cu oamenii. Pasiunea cu care te ocupi de fiecare caz in parte.”

Elena

„Consider ca ai abilitati bune pentru a ajuta oamenii in acest mod, le pui intrebari bune,nu le sugerezi raspunsuri, ii intrebi despre ce simt legat de diferite idei, evenimente, intamplari, supozitii, ai rabdare cu ei, incerci sa fii si practica, sa te bazezi pe niste lucruri concrete pentru a masura progresul. Pui intrebari usor socante uneori tocmai pentru a trezi ‘ceva’ in cel cu care vorbesti, ii incurajezi, manifesti interes fata de problemel lor. Incerci sa il intelegi asa cum e el, nici sa il faci mai bun nici mai slab. Ah mai dai si exemple din viata ta, ceea ce il incurajeaza pe celalat se se deschida si sa nu se simta ciudat, ca si cum problema lui ii pateaza reputatia.”

Alex

” esti mereu dispusa sa ajuti omu, daca are o intrebare, o curiozitate, si-l indrumi spre o carte,ii explici tu chiar din ce cunosti fara sa ai ceri ceva in schimb. Esti un fel de isus contemporan, dar pe mine ma poti ajuta cu recomandari oricand. M-ai ajutat sa mi dau seama cum sa ma cunosc mai bine, esti si o buna ascultatoare.”

Bogdan S.

” imi pari asa o persoana echilibrata, imi place ca esti pasionata de ceea ce faci si ca incontinuu te perfectionezi, imi place ca esti pasionata de ceea ce faci si ca incontinuu te perfectionezi, asa ca infatisare, esti o fata finuta si foarte feminina… P:rofesional, cred ca esti bine pregatita pentru vartsa si experienta pe care o ai, as recomanda tinerilor cu probleme ca si mine sa apeleze la tine. Cat despre cat m-ai ajutat pt mine, m-ai ajutat foarte mult sa vad si alta latura a vietii mele.”

Marius Chirila

” Lore este o persoana extraordinara . Daca hotaraste sa se implice intr-o activitate merge pana la capat si desi ea pretinde ca nu exista perfectiune este mereu in cautarea ei , apreciez asta la ea . Intotdeauna isi doreste ca lucrurile sa iasa cat mai bine si mai profesionist .Am pornit impreuna pe drumul Atinge Maretia si sunt convins ca vom reusi sa indeplinim tot ce ne-am propus . Stiu ca isi doreste la fel de mult ca si mine sa ajutam cat mai multi oameni sa scape din inchisorile pe care toti ni le construim la un moment dat . Am vazut-o discutand cu mai multe persoane si este o profesionista desavarsita . Stie ce spune , stie ce face! „

Reclame

2 comentarii la “Testimoniale -> ce spun oamenii despre mine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s